Uticaj Oaza vode na organizam

uticaj
Beneficije po zdravlje ove vode su izrazene kod fizioloskih stanja kada su potrebe organizma za kalcijumom velike, pre svega u periodu trudnoce, dojenja i odrastanja dece kao i kod patoloskih stanja kao sto su rahitis kod dece i osteoporoza kod starijih osoba.

Na osnovu misljenja sportskih lekara, zbog brze apsorbacije vode u organizmu, posebno se preporucuje sportistima i osobama koje se izlazu teskim fizickim naporima.

Ovakav odnos minerala u vodi predstavlja prirodno sredstvo protiv nesanice. Takodje se moze koristiti za ispiranje rana, protiv alergijskih pojava i bitno poboljsava metabolizam.
Jedan od aduta ove vode je niska koncentracija natrijuma sto je od presudnog znacaja za ljude koji pate od povisenog pritiska i kao prevencija kardiovaskularnih oboljenja koja su na vrhu lestvice u Srbiji.
Na osnovu izvrsenih analiza vodecih drzavnih instituta koji su ustanovili da voda ima izvanredne karakteristike kao manji broj voda u svetu preporucujemo Vodu OAZA kao zdravu alternativu jer samo ovakva visokokvalitetna cista voda za pice ima pravo da ponese naziv:
univerzalni eliksir zdravlja, zivota i mladosti